Business Meeting

RÓLUNK

Évtizedek óta járom a világot kerekesszékkel. Nagyon sok minden változott ez idő alatt, de a mai napig szinte lehetetlen előzetesen megbízható információkhoz jutni a látogatni kívánt helyszínek akadálymentességéről, mert legtöbbször még az ott dolgozók sincsenek tisztában a valós helyzettel. (Végh Attila - alapító)

👨‍🦽

Ezen persze nincs csodálkozni való, hiszen a nem mozgássérülteknek fel sem tűnik ha például egy-két lépcsőn kell fellépnie, vagy ha egy folyosó nincs 90 cm széles…

👨🏽‍🦽

Az Open doors 4U ezen szeretne változtatni úgy, hogy a tényleg számító paraméterek figyelembevételével auditáljuk a meglátogatott helyeket és tapasztalatainkat elérhetővé tesszük mindenki számára.

👩🏾‍🦽

Hogy valóban használható legyen alkalmazásunk, fontos, hogy minél több hely kerüljön be adatbázisunkba, de persze arra nincs lehetőségünk, hogy mindent végig látogassunk és auditáljunk, ezért közreműködéseteket kérjük.

👨🏽‍🦼

A legfontosabb szempontok alapján Te is objektíven, kizárólag akadálymentességi tulajdonságok figyelembe vételével jellemezheted a meglátogatott helyet.

A listában 📌  jelzi az általunk auditált helyszíneket, 💚 a  Wheelmap-ről származókat és 🌼  az általatok feltöltötteket.

👨🏼‍🦽

A "lista" nézetben az egyes helyekre vonatkozó legfontosabb szimbólumokat láthatod ( az akadálymentességi szimbólumok magyarázatát itt találod). Innen a képre kattintva juthatsz a "részletes adatlaphoz", ahol megismerheted az adott hely akadálymentesség szempontjából legfontosabb paramétereit.

Ide kattintva tudsz új helyet hozzáadni.

Bármely kérdés, vagy javaslat esetén megtalálsz minket a contact@opendoors4u.org címen.

 

Nyissunk együtt újabb ajtókat a világra!